Свједочење жене која је пуцала на мужа у Сарајеву

03.08.2019. 11:53
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Ајла Садиковић, која је 24. јуна у сарајевском насељу Циглане упуцала супруга Дениса, дала је изјаву непосредно након догађаја приликом саслушања у Тужилаштву Кантона Сарајево.

Садиковић, војник прве класе Оружаних снага БиХ, којој је одређен једномјесечни притвор, у потресној исповијести тужиоцима испричала је да је с Денисом у браку била двије године, а да су се прије тога још двије године забављали.

Денис је и тада, казала је Ајла, коцкао и користио наркотичка средства. Њен супруг хтио је да среди свој живот кад су почели да живе заједно па је, у сарадњи с његовом мајком, која ради за Уједињене народе, добио посао у Африци због чега је доста избивао из Сарајева.

– Денис је у неким периодима био диван супруг , а у неким је посуђивао новац и све губио коцкајући. Остала сам с њим како бих му помогла да изађе из тог пакла. Дигла сам кредит да му помогнем, јер су га гањали каматари – казала је, између осталог, Ајла Садиковић тужиоцима, пише Аваз.

Коментари 0
Повезане вијести
Како је страдао митрополит Петар Зимоњић Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Најчитаније
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    3h 8m
    1
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    17h 9m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    21h 31m
    4
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    2h 15m
    0
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    21h 56m
    0