Такмичар ЏК "Романија" првак БиХ

18.10.2020. 11:35
0
ИЗВОР: Kатера

На првенству Босне и Херцеговине које је 17.10.2020 године одржано у Источном Сарајеву у категоријама млађих пионира,кадета и млађих сениора џудисти „Романије“ остварили су одличне резултате.

У категорији млађих пионира, Матија Короман постао је првак Босне и Херцеговине, док се Филип Живковић окитио са двије бронзане медаље, једном за кадете и једном за млађе сениоре .         

Желимо да напоменемо да су џудисти „Романије“ у овој години, коју је обиљежила пандемија, освојили укупно 21 медаљу на званичним првенствима Републике Српске и Босне и Херцеговине.

Велика је жал за тим што у овој години нису одржавана првенства Балкана, Европе и други међународни турнири гдје смо убјеђени да би резултати били још бољи и освојено више медаља, наводе из овог клуба.  Очекују да ће се у следећој години ситуација са корона вирусом поправити и да ће џудисти „Романије“ заблистати у још већем сјају.

Коментари 0
Повезане вијести
Џудистима Спарте 19 медаља на Купу града Сарајева Џудистима Спарте 19 медаља на Купу града Сарајева
Зекићева сребрна, Лаловић бронзани на европском купу у Сарајеву Зекићева сребрна, Лаловић бронзани на европском купу у Сарајеву
Сара Ћирковић иде по нову медаљу Сара Ћирковић иде по нову медаљу
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 54m
    1
  • Партизан мијења име!
    15h 36m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 9m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 43m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 28m
    3