Танго и Темпо најбољи на Божићном турниру у Источном Сарајеву

10.01.2022. 17:33
0
ИЗВОР: sportdc.net

СК Темпо и ШФ Танго побједници су овогодишњег Божићног турнира у Источном Сарајеву за фудбалске клубове и школе фудбала.

Турнир се ове године године играо у двије категорије дјечака 2014. и 2015. годиште. У старијој генерацији Темпо је у финалу савладао Танго са 4:0. Марко Керлета је постигао два поготка, а уз то је погодио и Арнаутовић, док је четврти гол постигао играч Танга у сопствену мрежу. У утакмици за треће мјесто Темпо 2 је савладао Романију са 2:0. Јован Керлета је постигао први гол, а Јанковић други.

Код млађих, Танго је у финалу савладао Романију са 4:1. Пандуревић је два пута погађао гол Паљана, а уз њега и Радојевић, док је један гол дјело играча у властиту мрежу. Једини погодак за Романију дао је Срђан Кнежевић.

За најбољег стријелца турнира у генерацији 2014. проглашен је Темпов Стефан Трапара, док је код 2015. најбољи Лазар Пандуревић.

Коментари 0
Повезане вијести
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    11h 57m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    14h 16m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    14h 43m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    17h 23m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    10h 4m
    0