Тарифа „Kombinuj:S Junior“ и „Myki“ дјечији паметни сат за безбрижне школске дане

13.09.2023. 14:33
0
ИЗВОР: katera.news

Овог септембра одаберите Kombinuj:S Junior tarifu у којој ћете за износ од 10 КМ на бонус рачуну, поред минута и СМС порука, добити и 500 МБ мобилног интернета.

Са овом тарифом можете обављати позиве и слати СМС поруке према свим мобилним мрежама у БиХ а главни рачун можете допунити у било ком тренутку.

Са Kombinuj:S Junior tarifom будите у контакту са вашим малишанима било кад и било гдје, јер уз наведену тарифу имате могућност куповине Myki паметног сата на рате.

Myki 4 Lite паметни дјечији сат омогућава да на поуздан начин будете у контакту са вашим дјететом, као и да у сваком тренутку знате његову тачну локацију. Сат је водоотпоран, а гласовне поруке, СОС типка, камера и игрице чине га фантастичним геџетом за сваког школарца.

MyKi 4 Lite паметни сат у розој или плавој боји потражите у м:тел понуди по цијени од 42,96 КМ уз одабрану Kombinuj:S Junior tarifu, а остатак платите на рате од 7,48 КМ мјесечно.

Више информација о MyKi 4 Lite уређају и Kombinuj S:Junior tarifi погледајте на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    16h 40m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    22h 13m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    23h 5m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    2h 13m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    23h 10m
    0