Тарифа „Kombinuj:S Junior“ и „Myki“ дјечији паметни сат за безбрижне школске дане

13.09.2023. 14:33
0
ИЗВОР: katera.news

Овог септембра одаберите Kombinuj:S Junior tarifu у којој ћете за износ од 10 КМ на бонус рачуну, поред минута и СМС порука, добити и 500 МБ мобилног интернета.

Са овом тарифом можете обављати позиве и слати СМС поруке према свим мобилним мрежама у БиХ а главни рачун можете допунити у било ком тренутку.

Са Kombinuj:S Junior tarifom будите у контакту са вашим малишанима било кад и било гдје, јер уз наведену тарифу имате могућност куповине Myki паметног сата на рате.

Myki 4 Lite паметни дјечији сат омогућава да на поуздан начин будете у контакту са вашим дјететом, као и да у сваком тренутку знате његову тачну локацију. Сат је водоотпоран, а гласовне поруке, СОС типка, камера и игрице чине га фантастичним геџетом за сваког школарца.

MyKi 4 Lite паметни сат у розој или плавој боји потражите у м:тел понуди по цијени од 42,96 КМ уз одабрану Kombinuj:S Junior tarifu, а остатак платите на рате од 7,48 КМ мјесечно.

Више информација о MyKi 4 Lite уређају и Kombinuj S:Junior tarifi погледајте на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:САТ - телевизија доступна било гдје М:САТ - телевизија доступна било гдје
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Најчитаније
 • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
  10h 41m
  7
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  10h 46m
  1
 • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
  11h 38m
  0
 • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
  11h 52m
  0
 • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
  22h 41m
  0