Татјана Мотика из Источног Сарајева већ 18 година у служби грађана Српске

06.03.2023. 18:31
2
ИЗВОР: katera.news

Татјана Мотика, замјеник командира Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево већ 18 година ради као полицијска службеница у Министарству унутрашњих послова Републике Српске.

Како наводе из МУП-а Српске, Татјана је, након дипломе Факултета физичке културе у Палама и завршеног приправничког стажа у тадашњем Центру јавне безбједности Источно Сарајево, каријеру започела на мјесту помоћника командира Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево.

На том радном мјесту Татјана је била све до 2012. године, када је распоређена на послове инспектора за вршење увиђаја саобраћајних незгода и обраду кривичних предмета.

Ново именовање је за њу, како каже, представљало једну већу одговорност, константан рад на терену и велико искуство, рекли су из МУП-а.

Након десет година, тачније 2022. године, Татјана је распоређена на послове замјеника командира Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево.

За Татјану/Тања колеге често знају рећи „да јој је саобраћај у крви“, што је и доказала у својој осамнаестогодишњој каријери радећи на овим пословима.

- Било је тешко одговорити свим изазовима, посебно гдје сте врло често немоћни да помогнете, а то се од вас очекује - наводи Тања, додајући да је жена руководилац „тек посебан задатак“.

Имајући у виду да је завршила факултет физичке културе, љубав према спорту је неизоставна, посебно према планини и скијању. Тања је супруга и мајка двоје дјеце, а као лиценцирани инструктор скијања током зиме користи сваки слободан тренутак да са породицом проведе на планини.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Bivša 07.03.2023. 00:11
    Da, to je Taša, vrijedna i sposobna mlada žena, i evo saznah da je postala zamjenik komandira PS za BS, pa joj od srca čestitam .
    Bravooo Tašoo, zaslužila si ovo imenovanje.
  • Generic placeholder image
    Pero 06.03.2023. 20:04
    Haloooooo ba ovo je Tasa😁
Повезане вијести
Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника
Полиција се огласила о дојави о бомби у Градској управи Бањалука Полиција се огласила о дојави о бомби у Градској управи Бањалука
Грађани да не отварају поруке сумњивог садржаја у апликацији "вибер" Грађани да не отварају поруке сумњивог садржаја у апликацији "вибер"
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    18h 8m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    15h 37m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    9h 51m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    14h 55m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    6h 3m
    0