Tatjana Motika iz Istočnog Sarajeva već 18 godina u službi građana Srpske

06.03.2023. 18:31
2
IZVOR: katera.news

Tatjana Motika, zamjenik komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo već 18 godina radi kao policijska službenica u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako navode iz MUP-a Srpske, Tatjana je, nakon diplome Fakulteta fizičke kulture u Palama i završenog pripravničkog staža u tadašnjem Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, karijeru započela na mjestu pomoćnika komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo.

Na tom radnom mjestu Tatjana je bila sve do 2012. godine, kada je raspoređena na poslove inspektora za vršenje uviđaja saobraćajnih nezgoda i obradu krivičnih predmeta.

Novo imenovanje je za nju, kako kaže, predstavljalo jednu veću odgovornost, konstantan rad na terenu i veliko iskustvo, rekli su iz MUP-a.

Nakon deset godina, tačnije 2022. godine, Tatjana je raspoređena na poslove zamjenika komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo.

Za Tatjanu/Tanja kolege često znaju reći „da joj je saobraćaj u krvi“, što je i dokazala u svojoj osamnaestogodišnjoj karijeri radeći na ovim poslovima.

- Bilo je teško odgovoriti svim izazovima, posebno gdje ste vrlo često nemoćni da pomognete, a to se od vas očekuje - navodi Tanja, dodajući da je žena rukovodilac „tek poseban zadatak“.

Imajući u vidu da je završila fakultet fizičke kulture, ljubav prema sportu je neizostavna, posebno prema planini i skijanju. Tanja je supruga i majka dvoje djece, a kao licencirani instruktor skijanja tokom zime koristi svaki slobodan trenutak da sa porodicom provede na planini.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Bivša 07.03.2023. 00:11
    Da, to je Taša, vrijedna i sposobna mlada žena, i evo saznah da je postala zamjenik komandira PS za BS, pa joj od srca čestitam .
    Bravooo Tašoo, zaslužila si ovo imenovanje.
  • Generic placeholder image
    Pero 06.03.2023. 20:04
    Haloooooo ba ovo je Tasa😁
Povezane vijesti
Pretresi i hapšenja na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Zvornika Pretresi i hapšenja na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Zvornika
Policija se oglasila o dojavi o bombi u Gradskoj upravi Banjaluka Policija se oglasila o dojavi o bombi u Gradskoj upravi Banjaluka
Građani da ne otvaraju poruke sumnjivog sadržaja u aplikaciji "viber" Građani da ne otvaraju poruke sumnjivog sadržaja u aplikaciji "viber"
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    13h 53m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    14h 37m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    18h 42m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    18h 46m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    4h 13m
    0