Добро дошли у Позоришну сцену „Театралац“

30.10.2020. 13:12
0
ИЗВОР: Катера

Поштована публико, другарице и другари, обавјештавамо Вас да су Позоришна сцена "Театралац", Општина Источно Ново Сарајево и Културни центар Источно Ново Сарајево склопили меморандум о сарадњи, наводи се у саопштењу Позоришне сцене "Театралац".

Овај Меморандум подразумијева уступање свих просторија културног центра за реализацију пројеката, одржавање проба и културних догађаја у реализацији овог позоришта.

-  Шаљемо апел локалним и градским властима (без обзира на страначку припадност) у име свих грађана и културних радника Источног Сарајева, да не заборављају да улажу у умјетност и културу и да још више подржавају пројекте из ових области – додали су у саопштењу.

Слика

Умјетност је ту да спаја људе!

Сада, више него икада је потребно да јачамо позитиван дух код људи и улажемо у образовање. По култури се град познаје.

Овим путем „Театралац“ је позвао приватнике и све оне који препознају значај улагања у културу да им се придруже и постану њихови партнери.

Да закључимо: сви који имају добре идеје, честите и поштене намјере, потребу да јачају средину у којој живе – Добро дошли су у „Театралац“.

Они спремају неке нове пројекте са регионалним именима, а врло брзо ће вас обрадовати новим представом, јер они знају да вам недостаје позориште.

Јачајте имунитет, заразите се добром енергијом, позитивним вибрацијама и држите дистанцу. Видимо се ускоро! – поручили су из „Театралца“.

Оснивач Позоришне сцене „Театралац“ је млади дипломирани глумац Филип Радовановић.

Више информација о њиховом раду можете наћи на „Фејсбук“ страници "Pozorišna scena Teatralac" и на "Инстаграм" профилу "teatralac".

Коментари 0
Повезане вијести
У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен" У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен"
Представљена монографија о Милану Гутовићу Представљена монографија о Милану Гутовићу
У сриједу изложба "Бата у 90 слика" у Источном Новом Сарајеву У сриједу изложба "Бата у 90 слика" у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 31m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 27m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 31m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    11h 24m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    13h 21m
    0