Теквондо клуб "Романија" освојио 24 медаље и два пехара

06.11.2023. 14:25
0
ИЗВОР: srna.rs

Чланови Теквондо клуба "Романија" са Пала освојили су 24 медаље и два пехара на 24. Првенству Републике Српске у таеквондоу одржаном у Прњавору, рекао је Срни тренер овог клуба Драгиша Станишић.

Станишић је додао да је Таеквондо клуб "Романија" на такмичењу наступао са 14 такмичара, који су освојили 11 златних, пет сребрених и осам бронзаних медаља, те два пехара за најбољег пионира и најбољег старијег кадета на Првенству.

Према његовим ријечима, задовољан је оствареним резултатима јер је екипа млада и доста је у њој чланова без већег искуства.

- За један бод нам је измакао и пехар за најбољу јуниорку првенства, а за пет бодова пехар за треће мјесто у генералном пласману клубова. Овим показујемо да спадамо у сами врх таеквондоа како у Републици Српској тако и у БиХ - поручуо је Станишић.

Станишић истиче да су чланови клуба требали наступати ове седмице на Балканском купу у Словенији, али нису имали уплата из буџета општине Пале и од спонзора тако да нису организовали одлазак.

На такмичењу које је одржано у суботу, 4. новембра, у Спортској сали Основне школе "Никола Тесла" у Прњавору учествовала су 223 такмичара из свих крајева Републике Српске у пет старосних категорија.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади чланови Теквондо клуба „Романија“ нижу успјехе Млади чланови Теквондо клуба „Романија“ нижу успјехе
Теквондисти „Романије“ на Европском првенству у Поречу Теквондисти „Романије“ на Европском првенству у Поречу
Теквондоисти "Романије" са Пала освојили 16 медаља у Прњавору Теквондоисти "Романије" са Пала освојили 16 медаља у Прњавору
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    13h 17m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    23h 35m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    11h 50m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    23h 41m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    47m
    0