Теквондоисти "Тигра" освојили 10 медаља у Зворнику

28.02.2021. 20:03
0
ИЗВОР: Катера

Протекли викенд био је јако успјешан за велики број клубова борилачких спортова из Источног Сарајева, а данас вам доносимо и вијести из теквондоа и са 22. Првенства Републике Српске одржаног у Зворнику.

Наиме, Теквондо клуб "Тигар" из Источног Сарајева наступио је јуче у Зворнику на поменутом такмичењу са 11 такмичара у кадетској и јуниорској конкуренцији, а који су освојили десет медаља.

- Такмичари "Тигра" су се окитили са пет златних и пет сребрних медаља, а рађено је чак десет финалних борби. Клуб је овог пута богатији за пет првака и пет вице-првака Републике Српске - рекао је тренер "Тигра" Синиша Кешељ.

У екипној конкуренцији кадеткиње "Тигра" су освојиле прво мјесто. Из овог клуба честитају свим такмичарима на освојеним медаљама и резултатима, те захваљују родитељима такмичара на великој подршци. 

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Најчитаније
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    2h 51m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    6h 54m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    8h 58m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    21h 34m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    6h 12m
    0