Teшановић из "Славије" прелази у "Дрину"

14.03.2021. 20:12
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Доскорашњи капитен Славије из Источног Сарајева, која је одустала од наступа у Премијер лиги БиХ, Милош Тешановић, нови је рукометаш зворничке Дрине, прволигаша Републике Српске.

Тешановић је зимус остао до самог краја у Славији, чекала се нека позитивна реакција од надлежних, међутим када је постало јасно да Славији нема спаса и он је отишао у нову средину.

- Послије евћ свима познатог сценарија са Славијом, о којем је сувишно више било шта рећи, добио сам позив од челника РК Дрина из Зворника. Привукла ме њихова амбиција да по осми пут буду шампиони Републике Српске и брзо и лако смо се договорили. Одлично сам прихваћен од стране управе и саиграча и надам се да ћемо се на крају сезоне сви заједно радовати и остварити зацртани циљ, а то је повратак клуба у Премијер лигу БиХ- рекао је за Sport DC Милош Тешановић.

У својој досадашњој каријери овај бек је наступао за Омладинац, у којем је и почео каријеру, а онда за Славију у неколико наврата, Локомотиву из Брчког, Какањ, Искру из Бугојна, а пред сами коронавирус је отишао у Њемачку, међутим послије њене појаве се вратио кући.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Борца“ Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Борца“
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Гласинца“ Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Гласинца“
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и "Гласинца" Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и "Гласинца"
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    23h 39m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    21h 8m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    11h 34m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    15h 22m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    20h 26m
    1