Tešanović iz "Slavije" prelazi u "Drinu"

14.03.2021. 20:12
0
IZVOR: Sportdc.net

Doskorašnji kapiten Slavije iz Istočnog Sarajeva, koja je odustala od nastupa u Premijer ligi BiH, Miloš Tešanović, novi je rukometaš zvorničke Drine, prvoligaša Republike Srpske.

Tešanović je zimus ostao do samog kraja u Slaviji, čekala se neka pozitivna reakcija od nadležnih, međutim kada je postalo jasno da Slaviji nema spasa i on je otišao u novu sredinu.

- Poslije evć svima poznatog scenarija sa Slavijom, o kojem je suvišno više bilo šta reći, dobio sam poziv od čelnika RK Drina iz Zvornika. Privukla me njihova ambicija da po osmi put budu šampioni Republike Srpske i brzo i lako smo se dogovorili. Odlično sam prihvaćen od strane uprave i saigrača i nadam se da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati i ostvariti zacrtani cilj, a to je povratak kluba u Premijer ligu BiH- rekao je za Sport DC Miloš Tešanović.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ovaj bek je nastupao za Omladinac, u kojem je i počeo karijeru, a onda za Slaviju u nekoliko navrata, Lokomotivu iz Brčkog, Kakanj, Iskru iz Bugojna, a pred sami koronavirus je otišao u Njemačku, međutim poslije njene pojave se vratio kući.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Glasinca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Glasinca“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i "Glasinca" Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i "Glasinca"
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 34m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    21h 3m
    1
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    15h 17m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    11h 29m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    20h 21m
    1