Тежак удес у Милићима, страдала једна особа, три повријеђене

22.06.2023. 09:37
0
ИЗВОР: glassrpske.com

У саобраћајној несрећи која се догодила јуче око 14 часова на магистралном путу у мјесту Подгора у Милићима, страдала је једна особа, док су три повријеђене.

Из Полицијске управе Зворник су саопштили да су Полицијски службеници Полицијске станице Милићи извршили увиђај саобраћајне незгоде.

- Увиђају је присуствовао и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, подручна канцеларија Власеница. У саобраћајној незгоди је учествовало возило "Џип" којим је управљало лице С.В. из Републике Србије и возило "Цитроен", којим је управљало лице Ј.Б. из Власенице. У "Џипу" су се налазили и путници Ј.Б, М.Ђ. и П.Г. На лице мјеста су упућени и припадници Јавне здравствене установе Дом здравља Милићи, који су констатовали смрт код возача Ј.Б. из Власенице. Возач и путници из возила "Џип" су упућени у Јавну здравствену установу Болница Зворник, гдје су возачу и путницима М.Ђ. и П.Г. констатоване лаке тјелесне повреде од стране дежурног доктора у ЈЗУ Болница Зворник, а путнику Ј.Б. тешке тјелесне повреде - навели су из ПУ Зворник.

Додали су да је током вршења увиђаја саобраћајне незгоде трајала тотална обустава саобраћаја за сва моторна возила од 14.25 до 16.30 часова.

  • Једно лице смртно страдало у саобраћајној несрећи на магистралном путу Милићи-Власеница
    21.06.2023. 17:17

    Једно лице смртно је страдало, а три су повријеђена у данашњој саобраћајној несрећи на магистралном путу Милићи-Власеница у насељу Подгора, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Зворник Даниј...

Република Српска
Једно лице смртно страдало у саобраћајној несрећи на магистралном путу...


 
- Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница је наложио вршење обдукције смртно страдалог лица и достављање Извјештаја о предузетим мјерама и радњама - истакли су из ПУ Зворник.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка
Жена погинула у директном судару код Добоја Жена погинула у директном судару код Добоја
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    21h 58m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 42m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    15h 27m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    12h 26m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    12h 32m
    0