Težak udes u Milićima, stradala jedna osoba, tri povrijeđene

22.06.2023. 09:37
0
IZVOR: glassrpske.com

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14 časova na magistralnom putu u mjestu Podgora u Milićima, stradala je jedna osoba, dok su tri povrijeđene.

Iz Policijske uprave Zvornik su saopštili da su Policijski službenici Policijske stanice Milići izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

- Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područna kancelarija Vlasenica. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo vozilo "Džip" kojim je upravljalo lice S.V. iz Republike Srbije i vozilo "Citroen", kojim je upravljalo lice J.B. iz Vlasenice. U "Džipu" su se nalazili i putnici J.B, M.Đ. i P.G. Na lice mjesta su upućeni i pripadnici Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Milići, koji su konstatovali smrt kod vozača J.B. iz Vlasenice. Vozač i putnici iz vozila "Džip" su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su vozaču i putnicima M.Đ. i P.G. konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik, a putniku J.B. teške tjelesne povrede - naveli su iz PU Zvornik.

Dodali su da je tokom vršenja uviđaja saobraćajne nezgode trajala totalna obustava saobraćaja za sva motorna vozila od 14.25 do 16.30 časova.

  • Jedno lice smrtno stradalo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Milići-Vlasenica
    21.06.2023. 17:17

    Jedno lice smrtno je stradalo, a tri su povrijeđena u današnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Milići-Vlasenica u naselju Podgora, rekla je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Danij...

Republika Srpska
Jedno lice smrtno stradalo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu...


 
- Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica je naložio vršenje obdukcije smrtno stradalog lica i dostavljanje Izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama - istakli su iz PU Zvornik.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Saobraćajka kod Srebrenika: Vozač izgubio kontrolu, oklopnjak EUFOR-a ostao bez točka Saobraćajka kod Srebrenika: Vozač izgubio kontrolu, oklopnjak EUFOR-a ostao bez točka
Žena poginula u direktnom sudaru kod Doboja Žena poginula u direktnom sudaru kod Doboja
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    19h 38m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    19h 9m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    15h 25m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    19h 32m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    11h 20m
    2