Тијело данима држао у стану, па одлучио да га се отараси

25.10.2019. 11:37
0
ИЗВОР: Srpska.info

Никола К. (30), који је ухапшен након што је за њим јуче била расписана потјера јер је у гепеку његовог аутомобила пронађено тијело дјевојке Милице С. (28), испричао је полицајцима да се дјевојка предозирала а да он “није знао шта да ради” па је њено тијело држао данима у стану, а онда га са пријатељима пребацио у аутомобил.

Невјероватна драма одигравала се од јуче по подне на Новом Београду када је полиција добила дојаву да три мушкарца из зграде у Гандијевој улици износе тијело у џаку.

Полиција је одмах одјурила на лице мјеста и од станара зграде чула да се зградом данима ширио јак непријатан мирис и да је један од станара видио како три младића износе тијело из зграде.

Полиција је упала у стан, који је у власништву Николе К. и у њему пронашла трагове крви, као и мобилни телефон који је припадао Милици С.

Оно што је посебно шокирало полицајце је да се у телефону налазило и неколико фотографија искасапљеног тијела. Полиција истражује одакле су те фотографије, да ли су аутентичне или је у питању била неслана шала. У лифту зграде, такође, су пронађени трагови крви.

Све ово изазвало је опсежну потрагу за Милицом С., Николом К. и његовим пријатељима.

Ускоро је полиција блокирала читав Блок 63 и околину.

Никола К. је ускоро приведен и одређено му је задржавање до 48 часова. Он је полицајцима рекао да је Милица често долазила код њега у стан, испричао је и да су обоје конзумирали дрогу и да се она прије неколико дана предозирала и преминула.

– Испричао је да није знао шта да ради са њом, да није смио да зове полицију, ни хитну помоћ па је њено тијело тако држао у стану данима. Када је од тијела почео да се шири несносан мирис, позвао је пријатеље да му помогну да се тијела отараси – каже извор Блица.

Њих тројица су Миличино тијело однијели до Николиног аутомобила који је био паркиран у близини зграде, и оставили га у гепеку. Они су највјероватније планирали да тијело одвезу на неку забачену локацију и тамо га оставе.

Миличин нестанак пријављен је прошле недјеље полицији, па се сумња да је несрећна дјевојка још тада преминула.

Њено тијело послато је на обдукцију која треба да потврди како је дјевојка преминула, након тога ће бити утврђено и за које кривично дјело ће Никола К. одговарати.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    13h 59m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    13h 30m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    13h 53m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    9h 46m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    5h 41m
    2