Трагедија у Осијеку: У несрећи страдала два младића и дјевојка

04.01.2020. 12:29
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила рано јутрос у Осијеку погинуло је погинуло троје младих, а једна дјевојка се бори за живот.

Полиција је јутрос потврдила тек да је у несрећи страдало троје људи те да је једна особа колима хитне помоћи пребачена у КБЦ Осијек, преноси Inedx.hr.

Плави BMW у којем се налазило четверо људи је због неприлагођене брзине слетио с цесте и ударио у стабло. Од јачине ударца BMW је преполовљен, а дијелови разбијеног аутомобила расути су по ливади.  

Према неслужбеним информацијама у несрећи су погинула два младића у доби од 19 и 24 године, а погинула је и 25-годишњакиња, када су се BMW-ом враћали из ноћног изласка. 

Аутомобилом је управљао 19-годишњак.

Index је неслужбено дознао да се дјевојка (21) бори за живот у осјечкој болници.

-У возилу смо затекли четири млађе особе. Нажалост, само је једна женска особа иза сувозачевог сједала давала знакове живота. Особу смо извадили из аута те ју пребацили у КБЦ Осијек- рекао је заповједник осјечких ватрогасаца Перо Чеман, који је изашао на мјесто несреће.

-Сцена је била стравична обзиром да је животе изгубило троје људи, да се четврта млађа особа бори за живот. Настојимо потиснути емоције, међутим, остају трагови- додао је ватрогасни заповједник.

Чеман је потврдно одговорио на новинарско питање јесу ли морали резати аутомобил како би дошли до жртава.

-Да, хидрауличком опремом дизали смо возило. Чак нам је на руку ишло и вађење особа, све је било у кратком времену, али нажалост, особе су већ изгубиле животе- рекао је Чеман.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Саобраћајне незгоде узрок 50 одсто повреда кичмене мождине Саобраћајне незгоде узрок 50 одсто повреда кичмене мождине
У саобраћајној несрећи у Рогатици смртно страдао седамнаестогодишњак У саобраћајној несрећи у Рогатици смртно страдао седамнаестогодишњак
Кујовићу поново суде за несрећу у којоj су погинули супружници Хршум Кујовићу поново суде за несрећу у којоj су погинули супружници Хршум
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 24m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 47m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 20m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 17m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 8m
    0