Требињка пронашла новчаник пун новца и предала га полицији

07.05.2022. 19:36
1
ИЗВОР: srna.rs

Бранка Супић из Требиња пронашла је новчаник пун новца са документима, те га предала полицији и својим примјером показала да моралне и људске вриједности требају да буду изнад свега.

Бранка је радница у киоску "Иновине" и ово није први пут да изгубљено и заборављено врати власницима, али и да купцима којима зафали нешто ситниша сама дода.

Женски новчаник пронашла је на улици док се враћала кући са посла.

- Узела сам га и без гледања се вратила у киоск. Хтјела сам да ту буде још неко присутан када будем отварала новчаник. Пребројали смо новац и видјели да је у новчанику и лична карта. Нисмо познавали особу, па сам позвала полицију. Када су дошли предала сам им новчаник у нади да ће пронаћи власницу - каже Бранка.

Она наглашава да јој ниједног тренутка није пало на памет да учини нешто другачије.

- И да је био новчаник без докумената покушала бих пронаћи власника. Сматрам да туђе неће никога усрећити. Срећна сам што ћу усрећити власницу новчаника, јер ко зна за шта јој је потребан новац - истиче Бранка.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Neven 08.05.2022. 17:41
    Ova mlada Trebinjka je prava hrišćanka djevojka, svaka joj čast. Njezin plemeniti i humani gest nalazi opravdanje i u Božijim zapovjestima, "ne poželi ništa, što je tuđe". Neka nam je živa i zdrava, i Bog joj uvijek bio na pomoći i njenim roditeljima koji su je lijepo vaspitali i usmjerili u životu, da čini dobra dijela.
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 21m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 26m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 54m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 28m
    3
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 34m
    0