Требињска полиција добила пријаву да заражена короном шета напољу

17.06.2020. 13:09
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Требињска полиција је недавно запримила пријаву да особа заражена вирусом КОВИД 19 шета напољу, потврђено је у Полицијској управи Требиње, након што су на друштвеним мрежама и појединим требињским порталима биле објављене ове информације.

- Полицијска станица Требиње је прије неки дан запримила пријаву да је наведена особа виђена испред зграде у којој станује, па су полицијски службеници наше Полицијске управе изашли на лице мјеста, извршили провјеру и наведену особу затекли у свом породичном стану, а даља оперативна сазнања се још провјеравају и рано је да говоримо о томе - казао је на прес конференцији ПУ Требиње начелник ове управе Синиша Лакета.

Он је напоменуо да ће се, уколико се докаже да је било ко кршио мјеру коју је издао надлежни орган, радити по законом прописаним мјерама, по кривичном дјелу ширења заразних болести или по неком другом прописаном акту.

Лакета је овом приликом појаснио и то да је било за очекивати повећање броја саобраћајних незгода на простору Херцеговине у посљедње вријеме, с обзиром да је раније на снази био полицијски час и ограничено кретање.

- Због тога одређене активности и усмјеравамо на контролу саобраћаја у више праваца, па ћу искоритити ову прилику да позовем на опрез и возаче и пјешаке, уз напомену да ћемо на путевима појачати активности на свим путним правцима, а мета активности ће константно бити алкохол и брза вожња, што ћемо откривати помоћу савремених уређаја којих имамо довољно - казао је Лакета.

Коментари 0
Повезане вијести
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Зељковић и остали крајем маја опет у судници Зељковић и остали крајем маја опет у судници
Корона вирус потврђен код још девет особа у Српској Корона вирус потврђен код још девет особа у Српској
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    19h 14m
    6
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    21h 3m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    15h 32m
    16
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    15h 19m
    0
  • Сокочанин вријеђао и пријетио малољетнику, друго лице га покушало физички напасти
    18h 41m
    2