Три телефона из м:тел понуде са бежичним слушалицама на поклон

18.01.2022. 21:10
0
ИЗВОР: Катера

Добре бежичне слушалице постају све популарније, идеалан су додатак за сваку прилику од шетње до вјежбања или напросто уживања у музици. Доносимо вам препоруку три телефона из м:тел понуде уз које ћете на поклон добити одличне бежичне слушалице.

Најјачи представник из ове групе је чудесни Honor 50, елегантни шампион средње категорије. Намијењен је млађим генерацијама али и свим љубитељима добрих фотографија и видео снимака јер његова четверострука камера од 108 МП ништа не препушта случају.

Honor 50 има веома интересантне опције за снимање попут Мулти-видео снимања са двије различите камере у исто вријеме. Такође, по жељи можете прелазити са предње на задњу камеру, нпр. када вам се сцена помјери иза леђа, биљежећи тако сваки занимљив тренутак.

Наручите Honor 50 и уживајте у додатном поклону: бежичном слушалицама Honor Earbuds 2 Lite Black!

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE има пажљиво осмишљен сваки детаљ, модеран дизајн и прати напредне технологије.

Сваки садржај који снимите оживјеће на Amoled ekranu од 6,5 инча са високом резолуцијом и великом прецизношћу боја. Уз помоћ посебних филмских ефеката на камери, подићи ћете своје видео записе на један виши ниво.

Овај уређај покреће Qualcomm Snapdragon 778G, уз више него довољно 8 ГБ РАМ меморије и 128 ГБ интерног простора.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE је телефон који прати ваш стил, а приликом куповине овог модела добићете на поклон Xiaomi Redmi Buds 3 Pro бежичне слушалице!

TCL 20L+ паметни телефон припада новој генерацији уређаја који за своју цијену нуде много тога својим корисницима. Четверострука камера високе резолуције, велики екран са NXTVISION технологијом, два звучника и врхунске техничке карактеристике представљају понуду којој је тешко одољети.

Од раних јутарњих вјежби до касног ноц́ног састанка, TCL 20L+ даће вам потребну снагу са батеријом од 5.000 мАх и брзим пуњењем а 256 ГБ интерне меморије више него довољно простора да сачувате све што желите.

Нови TCL 20L+ телефон пружиће вам пуно тога а уз њега ћете добити и бежичне Move Audio слушалице на поклон!

Који год од понуђених телефона изаберете, уживаћете у његовим могућностима. Пожурите јер ова понуда вриједи до истека залиха!

Више информација о м:тел понуди мобилних телефона са бежичном слушалицама на поклон потражите на адреси www.mtel.ba или бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету
Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    7h 47m
    2
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    8h 19m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    11h 35m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    8h 28m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    3h 30m
    0