Три тешке незгоде у Сарајеву - Једна особа погинула, а троје повријеђено

14.08.2019. 19:35
0

Возач “реноа” погинуо у судару с аутобусом у Доглодима, двоје тешко повријеђено у судару “пежоа” и комбија у Kривоглавцима, у Раковици у судару с камионом повријеђен возач аутомобила.

Након што је јутрос у тешкој саобраћајаној несрећи погинуо возач аутомобила “рено”, који се сударио с аутобусом ГРАС у Бојничкој улици у насељу Доглоди, током дана у Сарајеву догодиле су се још двије теже саобраћајне несреће.

Возач ГРАС аутобуса у 8 сати је са око 50 путника кренуо из Доброшевића ка Ступу. Видјевши да је “рено” прешао у његову траку, покушао је избјећи ауто и попео се на тротоар. Међутим, судар је био неизбјежан, а возач аутомобила је страдао на мјесту. Саобраћај је због увиђаја био потпуно обустављен.

Око 12 часова, у судару аутомобила “пежо” и комбија “фијат”, који се догодио код Вогошћанске петље у Kривоглавцима, тешке тјелесне повреде задобили су возач и сувозач из “пежоа”, потврђено је за Фактор из МУП KС.

На мјесту несреће, осим полиције и Хитне помоћи интервенисали су и ватрогасци, који су морали извући повријеђене из смрсканог возила.

– Повријеђене особе су превезене у KЦУС, гдје су им љекари констатовали тешке повреде. Формира се увиђајна екипа, а на мјесто догађаја изашао је и кантонални тужилац, који ће руководити увиђајним радњама – казала је портпарол МУП KС Сувада Kулдија.

 

Сат касније на путу Илиџа – Блажуј дошло је до судара камиона и путничког аутомобила, чији је возач претрпио повреде

Коментари 0
Повезане вијести
На Савиндан 24 године од затварања логора смрти за Србе
Почело је уклањање графита са фасаде Старе православне цркве
Источном Сарајеву и Сарајеву специјално признање за спортски догађај деценије
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Сарајеву
  25.01.2020
  1
 • Лице повријеђено у саобраћајној незгоди код Пала
  25.01.2020
  0
 • Почело је уклањање графита са фасаде Старе православне цркве
  25.01.2020
  0
 • Кинези ће за пет дана изградити нову болницу због коронавируса
  24.01.2020
  0
 • Мајка четворо дјеце на самрти одлучила спасити 12 живота
  23.01.2020
  0