Три тешке незгоде у Сарајеву - Једна особа погинула, а троје повријеђено

14.08.2019. 19:35
0
ИЗВОР: Фактор

Возач “реноа” погинуо у судару с аутобусом у Доглодима, двоје тешко повријеђено у судару “пежоа” и комбија у Kривоглавцима, у Раковици у судару с камионом повријеђен возач аутомобила.

Након што је јутрос у тешкој саобраћајаној несрећи погинуо возач аутомобила “рено”, који се сударио с аутобусом ГРАС у Бојничкој улици у насељу Доглоди, током дана у Сарајеву догодиле су се још двије теже саобраћајне несреће.

Возач ГРАС аутобуса у 8 сати је са око 50 путника кренуо из Доброшевића ка Ступу. Видјевши да је “рено” прешао у његову траку, покушао је избјећи ауто и попео се на тротоар. Међутим, судар је био неизбјежан, а возач аутомобила је страдао на мјесту. Саобраћај је због увиђаја био потпуно обустављен.

Око 12 часова, у судару аутомобила “пежо” и комбија “фијат”, који се догодио код Вогошћанске петље у Kривоглавцима, тешке тјелесне повреде задобили су возач и сувозач из “пежоа”, потврђено је за Фактор из МУП KС.

На мјесту несреће, осим полиције и Хитне помоћи интервенисали су и ватрогасци, који су морали извући повријеђене из смрсканог возила.

– Повријеђене особе су превезене у KЦУС, гдје су им љекари констатовали тешке повреде. Формира се увиђајна екипа, а на мјесто догађаја изашао је и кантонални тужилац, који ће руководити увиђајним радњама – казала је портпарол МУП KС Сувада Kулдија.

 

Сат касније на путу Илиџа – Блажуј дошло је до судара камиона и путничког аутомобила, чији је возач претрпио повреде

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    14h 59m
    0
  • Крађа у Палама
    13h 17m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    9h 44m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    12h 32m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    5h 53m
    0