Трибина “Ратнохушкачке пријетње и положај српског народа у БиХ“ у Палама

20.08.2022. 11:15
2
ИЗВОР: srna.rs

Борачка организација општине Пале организоваће 23. августа јавну трибину „Ратнохушкачке пријетње и положај српског народа у БиХ“, а повод су ратнохушкачке изјаве бошњачких политичких и вјерских вођа.

Из Борачке организације Пала, позвали су борце и припаднике борачких категорија, представнике академске заједнице, свештенство Српске православне цркве, удружења проистекла из Одбрамбено-отаџбинског рата, удружења пензионера, омладинских организација, спортских клубова, те остала удружења и организације, али и све становнике Сарајевско-романијске регије, да учествују на овој јавној трибини.

- Циљ нам је да се донесу закључци које би послали на адресе свих важних институција у Републици Српској и Србији. Уводничари ће бити угледни професори, војно-политички аналитичари, ратни команданти - навели су из Борачке организације Пала.

Борачка организација са Пала је на својој „Фејсбук“ страници навела да на трибину неће бити позвани политичари, али ће тражити подршку за организацију, док од грађана може учествовати ко год жели и биће остављена могућност јавне расправе између учесника и гостију.

Жеља им је, како кажу, да са што више учесника добију подршку за одговор на важно питање – како да српски народ опстане у БиХ и сачува Републику Српску?

Трибина ће почети у 18.00 часова у сали Kултурног центра Пале.

Коментари 2
 • Generic placeholder image
  Анонимно 22.08.2022. 20:38
  Sad se kao sjetili boraca. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ali vise im ta prica ne pije vodu, prozreli su ih ljudi, gori su ovi novi nego paradjina (nije pravopisna greska).
 • Generic placeholder image
  Анонимно 21.08.2022. 19:45
  Klasican jos jedan predizborni pokusaj da se borci iskoriste za skupljanje poena drugima. Vidjeli da je ranije prolazilo, pa sto da ne da se nastavi i tom tonu. Sramota!
Повезане вијести
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Потврђена оптужница због напада на полицајца у Палама Потврђена оптужница због напада на полицајца у Палама
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Најчитаније
 • ФТН из Новог Сада ускоро у Требињу - Град и Република подржали отварање новог факултета
  18h 20m
  11
 • Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (ФОТО)
  15h 31m
  0
 • Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља
  14h 32m
  0
 • Прасићи опет поскупјели
  3h 13m
  0
 • Хиљаде родитеља коцкају се животима дјеце
  3h 28m
  0