Tribina “Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u BiH“ u Palama

20.08.2022. 11:15
2
IZVOR: srna.rs

Boračka organizacija opštine Pale organizovaće 23. avgusta javnu tribinu „Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u BiH“, a povod su ratnohuškačke izjave bošnjačkih političkih i vjerskih vođa.

Iz Boračke organizacije Pala, pozvali su borce i pripadnike boračkih kategorija, predstavnike akademske zajednice, sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve, udruženja proistekla iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, udruženja penzionera, omladinskih organizacija, sportskih klubova, te ostala udruženja i organizacije, ali i sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije, da učestvuju na ovoj javnoj tribini.

- Cilj nam je da se donesu zaključci koje bi poslali na adrese svih važnih institucija u Republici Srpskoj i Srbiji. Uvodničari će biti ugledni profesori, vojno-politički analitičari, ratni komandanti - naveli su iz Boračke organizacije Pala.

Boračka organizacija sa Pala je na svojoj „Fejsbuk“ stranici navela da na tribinu neće biti pozvani političari, ali će tražiti podršku za organizaciju, dok od građana može učestvovati ko god želi i biće ostavljena mogućnost javne rasprave između učesnika i gostiju.

Želja im je, kako kažu, da sa što više učesnika dobiju podršku za odgovor na važno pitanje – kako da srpski narod opstane u BiH i sačuva Republiku Srpsku?

Tribina će početi u 18.00 časova u sali Kulturnog centra Pale.

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  Anonimno 22.08.2022. 20:38
  Sad se kao sjetili boraca. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ali vise im ta prica ne pije vodu, prozreli su ih ljudi, gori su ovi novi nego paradjina (nije pravopisna greska).
 • Generic placeholder image
  Anonimno 21.08.2022. 19:45
  Klasican jos jedan predizborni pokusaj da se borci iskoriste za skupljanje poena drugima. Vidjeli da je ranije prolazilo, pa sto da ne da se nastavi i tom tonu. Sramota!
Povezane vijesti
Pravoslavno humanitarno udruženje „Sveti Sava“ sa Pala proslavilo krsnu slavu (FOTO) Pravoslavno humanitarno udruženje „Sveti Sava“ sa Pala proslavilo krsnu slavu (FOTO)
Ekipa "E sport" pobjednik Svetosavskog turnira Ekipa "E sport" pobjednik Svetosavskog turnira
U Palama uhapšene četiri osobe osumnjičene za otmicu Sarajlije U Palama uhapšene četiri osobe osumnjičene za otmicu Sarajlije
Najčitanije
 • Sjećanja Hrešana na dolazak Austrougarske imperije u BiH
  2h 4m
  0
 • Nataši Ćejić potrebna naša pomoć
  11h 12m
  2
 • Noćni uspon na vrh Trebevića (FOTO)
  7h 59m
  1
 • Đogo: Zabranom podizanja tri prsta završen proces etničkog čišćenja "otvorenog grada"
  7h 49m
  6
 • Preminuo glumac Saša Petrović
  11h 55m
  1