Tribina “Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u BiH“ u Palama

20.08.2022. 11:15
2
IZVOR: srna.rs

Boračka organizacija opštine Pale organizovaće 23. avgusta javnu tribinu „Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u BiH“, a povod su ratnohuškačke izjave bošnjačkih političkih i vjerskih vođa.

Iz Boračke organizacije Pala, pozvali su borce i pripadnike boračkih kategorija, predstavnike akademske zajednice, sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve, udruženja proistekla iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, udruženja penzionera, omladinskih organizacija, sportskih klubova, te ostala udruženja i organizacije, ali i sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije, da učestvuju na ovoj javnoj tribini.

- Cilj nam je da se donesu zaključci koje bi poslali na adrese svih važnih institucija u Republici Srpskoj i Srbiji. Uvodničari će biti ugledni profesori, vojno-politički analitičari, ratni komandanti - naveli su iz Boračke organizacije Pala.

Boračka organizacija sa Pala je na svojoj „Fejsbuk“ stranici navela da na tribinu neće biti pozvani političari, ali će tražiti podršku za organizaciju, dok od građana može učestvovati ko god želi i biće ostavljena mogućnost javne rasprave između učesnika i gostiju.

Želja im je, kako kažu, da sa što više učesnika dobiju podršku za odgovor na važno pitanje – kako da srpski narod opstane u BiH i sačuva Republiku Srpsku?

Tribina će početi u 18.00 časova u sali Kulturnog centra Pale.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Anonimno 22.08.2022. 20:38
    Sad se kao sjetili boraca. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ali vise im ta prica ne pije vodu, prozreli su ih ljudi, gori su ovi novi nego paradjina (nije pravopisna greska).
  • Generic placeholder image
    Anonimno 21.08.2022. 19:45
    Klasican jos jedan predizborni pokusaj da se borci iskoriste za skupljanje poena drugima. Vidjeli da je ranije prolazilo, pa sto da ne da se nastavi i tom tonu. Sramota!
Povezane vijesti
Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“ Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    22h 49m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    21h 3m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    18h 53m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    11h 18m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    16h 51m
    0