Тријумф Фамоса у Модричи

10.11.2023. 17:01
0
ИЗВОР: sport.dc

Покисла Модрича на кишовитом и прохладном времену и пред налетима гостију из Источне Илиџе. Додуше, домаћин је изборио казнени ударац над Немањом Којићем који је Петар Шошкић претворио у погодак. Међутим, у другом полувремену на терену је господарио само један тим – Фамос.

Мрежу домаћина начео је Алонсо Пеарт, прецизан био и бивши играч Модриче Драшко Куљанин,  а интернационалац Францо Абрего поставио коначан резултат утакмице. Тако је Фамос постао нерешива енигма за Модричу, тим из Источне Илиџе показао је да је било крајње време за гостујуће бодове.

Модрича – Фамос 1:3 (1:0)

Стадион: „Др Милан Јелић“. Гледалаца: 50. Судија: Марио Јелић(Бањалука).

Стрелци: Шошкић у 37.минуту (једанаестерац) за Модричу, Пеарту 57., Куљанин у 69., Абрего у 87.минуту за Фамос. Жути картони: Радић (Модрича), Абрего (Фамос).

Модрича: Диздар,Плиего, Пљеваљчић, Јоловић,Шошкић, Омерхоџић(од 79.мин.Манојловић), Трифковић,Ступар,Којић(од 71.мин.Лимић),Радић(од 60.мин.Дисуби ),Велинов (од 71.мин.Костадиновић ).

Фамос: Рончевић , Шкрба , Абрего,Стјепановић(од 80.мин.Хркало), Перовић, Даниловић,Куљанин(од 89.мин.Вранешић), Тешановић,Пеарт (од 83.мин.Лазић ),Тиро, Марковић.

Играч утакмице: Драшко Куљанин (Фамос).

Коментари 0
Повезане вијести
Реми Фамоса и Алфа Модриче Реми Фамоса и Алфа Модриче
У „Фамосу“ желе максималан учинак до краја: Сачувати примат домаћег терена У „Фамосу“ желе максималан учинак до краја: Сачувати примат домаћег терена
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    21h 48m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    19h 50m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    18h 43m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    17h 51m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    18h 48m
    0