Тривић: Додик преко страначких фирми извлачи на стотине милиона КМ

13.08.2022. 17:07
4
ИЗВОР: katera.news

Посланик у Народној скупштини Републике Српске и кандидат за предсједника Српске Јелена Тривић, огласила се на свом Фејсбук профилу поводом склопљених уговора фирме „Проинтер“ са субјектима из јавног сектора вриједности 202 милиона КМ.

- Током седам година постојања фирма „Проинтер“ је са субјектима из јавног сектора закључила 781 уговор укупне вриједности 202 милиона КМ – навела је Тривићева.

Тривићева је још истакла да док борци и пензионери који су стварали ову државу једва преживљавају, Милорад Додик преко страначких фирми извлачи на стотине милиона КМ новца грађана.

Поводом склопљених уговора поменуте фирме са субјектима јавног сектора, Додик би требао да се изјасни да ли и он има удио у њима, закључила је Тривићева.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Mirce 14.08.2022. 13:39
    Pitanje za PC. Mozes li mi objasniti pojavu Vukana? Prica, galama, "divljacka" izlaganja, ide na isprobanu pricu Vozda (iz koje si televizije, ftv, vama necu da odgovaram).... to ne prolazi kod naroda vise, samo Vozd moze tako. Nego da se vratimo na Vukana ko finansira Vukana?
  • Generic placeholder image
    РС 14.08.2022. 12:32
    Подносите кривичне пријаве, вршите политички притисак сваки дан, као што ради Вукан. То је и посао опозиције да контролише позицију. Али и ви у џепу ораха имате, ништа од вас ни сдс. Само Вукан!!!
  • Generic placeholder image
    Goran 13.08.2022. 21:00
    Ko je bio na nekoj velikoj funkciji a da nije bogat.KO,recite mi da znam
  • Generic placeholder image
    Mirce 13.08.2022. 17:43
    PA ZAR SVIIIII TO NE RADE!!!!!!!!!!!!! Znam, velika slova, odvratno ali mor'o sam.
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 51m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 50m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 17m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    1h 44m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 9m
    0