Trivić: Dodik preko stranačkih firmi izvlači na stotine miliona KM

13.08.2022. 17:07
4
IZVOR: katera.news

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i kandidat za predsjednika Srpske Jelena Trivić, oglasila se na svom Fejsbuk profilu povodom sklopljenih ugovora firme „Prointer“ sa subjektima iz javnog sektora vrijednosti 202 miliona KM.

- Tokom sedam godina postojanja firma „Prointer“ je sa subjektima iz javnog sektora zaključila 781 ugovor ukupne vrijednosti 202 miliona KM – navela je Trivićeva.

Trivićeva je još istakla da dok borci i penzioneri koji su stvarali ovu državu jedva preživljavaju, Milorad Dodik preko stranačkih firmi izvlači na stotine miliona KM novca građana.

Povodom sklopljenih ugovora pomenute firme sa subjektima javnog sektora, Dodik bi trebao da se izjasni da li i on ima udio u njima, zaključila je Trivićeva.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Mirce 14.08.2022. 13:39
    Pitanje za PC. Mozes li mi objasniti pojavu Vukana? Prica, galama, "divljacka" izlaganja, ide na isprobanu pricu Vozda (iz koje si televizije, ftv, vama necu da odgovaram).... to ne prolazi kod naroda vise, samo Vozd moze tako. Nego da se vratimo na Vukana ko finansira Vukana?
  • Generic placeholder image
    RS 14.08.2022. 12:32
    Podnosite krivične prijave, vršite politički pritisak svaki dan, kao što radi Vukan. To je i posao opozicije da kontroliše poziciju. Ali i vi u džepu oraha imate, ništa od vas ni sds. Samo Vukan!!!
  • Generic placeholder image
    Goran 13.08.2022. 21:00
    Ko je bio na nekoj velikoj funkciji a da nije bogat.KO,recite mi da znam
  • Generic placeholder image
    Mirce 13.08.2022. 17:43
    PA ZAR SVIIIII TO NE RADE!!!!!!!!!!!!! Znam, velika slova, odvratno ali mor'o sam.
Povezane vijesti
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 5m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 38m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    20h 12m
    3
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    1h 10m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    21h 18m
    0