Тривић: Мене немају чиме уцијењивати ни Вашингтон, ни Брисел, ни Москва (ВИДЕО)

12.09.2022. 13:20
0
ИЗВОР: katera.news

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске , подсјетила је да је на почетку изборне кампање добронамјерно поручила Милораду Додику да из свог изборног штаба избаци Сању Вулић, Срђана Мазалицу и Радована Ковачевића.

Како каже, Додик ће, aко овако настави, умјесто са 10% на крају бити поражен са најмање 20% разлике.

Тривићева је рекла да се Додик потпуно погубио у овој кампањи, па је поново, овај пут на скупу у Приједору, изговарао небулозе, те поставила видео са једне од трибина СНСД-а на којима је Милорад Додик помиње.

- Изгледа да му је Сања Вулић дала написан говор из кампање за опште изборе 2018. године, тада Додик још увијек није био потписао АНП, чиме је БиХ једном ногом закорачила у НАТО савез, и то захваљујући управо Додику - каже она и додаје да за разлику од Додика, њу немају чиме уцијењивати ни Вашингтон, ни Брисел, ни Москва.

Она истиче да ће се због тога, као предсједница Републике Српске, залагати за то да Република Српска прати досљедно спољну политику Републике Србије.

- Све док Република Србија буде имала неутралан статус, Република Српска неће дозволити да БиХ уђе у НАТО нити било који други војни савез - закључила је Јелена Тривић.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић
Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП” Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    11h 24m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    20h 16m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    14h 7m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    17h 52m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    8h 59m
    4