Trivić: Mene nemaju čime ucijenjivati ni Vašington, ni Brisel, ni Moskva (VIDEO)

12.09.2022. 13:20
0
IZVOR: katera.news

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske , podsjetila je da je na početku izborne kampanje dobronamjerno poručila Miloradu Dodiku da iz svog izbornog štaba izbaci Sanju Vulić, Srđana Mazalicu i Radovana Kovačevića.

Kako kaže, Dodik će, ako ovako nastavi, umjesto sa 10% na kraju biti poražen sa najmanje 20% razlike.

Trivićeva je rekla da se Dodik potpuno pogubio u ovoj kampanji, pa je ponovo, ovaj put na skupu u Prijedoru, izgovarao nebuloze, te postavila video sa jedne od tribina SNSD-a na kojima je Milorad Dodik pominje.

- Izgleda da mu je Sanja Vulić dala napisan govor iz kampanje za opšte izbore 2018. godine, tada Dodik još uvijek nije bio potpisao ANP, čime je BiH jednom nogom zakoračila u NATO savez, i to zahvaljujući upravo Dodiku - kaže ona i dodaje da za razliku od Dodika, nju nemaju čime ucijenjivati ni Vašington, ni Brisel, ni Moskva.

Ona ističe da će se zbog toga, kao predsjednica Republike Srpske, zalagati za to da Republika Srpska prati dosljedno spoljnu politiku Republike Srbije.

- Sve dok Republika Srbija bude imala neutralan status, Republika Srpska neće dozvoliti da BiH uđe u NATO niti bilo koji drugi vojni savez - zaključila je Jelena Trivić.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    18h 19m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    17h 3m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    11h 48m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    8h 47m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    8h 53m
    0