Турчин ухапшен због покушаја отмице дјевојчице у Вишеграду

07.11.2019. 18:58
0
ИЗВОР: Srpska.info

Држављанин Турске ухапшен је данас након што је полицији дан раније пријављено да је мушкарац, на подручју Вишеграда, покушао у свој камион увести дјевојчицу.

Како је потврђено у Полицијској управи Фоча, њихови полицајци су идентификовали мушкарца, за којег је у сриједу постојала пријава.

– Особа је идентификована и пронађена у Зеници, гдје се тренутно налази и у току је криминалистичка обрада над њим. О свему је обавијештено надлежно тужилаштво у Источном Сарајеву – рекли су за Независне из полиције.

Како пишу, очевици су рекли да је турски држављанин код бензинске пумпе на Родић брду, код Вишеграда, зауставио дјевојчицу и питао је гдје је пут за Сарајево. Она је стала да објасни, али је он покушао да је угура у камион.

Коментари 0
Повезане вијести
Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године
"Гробари" из Вишеграда бакљадом и ватрометом честитали рођендан Српској "Гробари" из Вишеграда бакљадом и ватрометом честитали рођендан Српској
Хуманитарац Максо у новогодишњој акцији – Пакетићи за дјецу из Вишеграда Хуманитарац Максо у новогодишњој акцији – Пакетићи за дјецу из Вишеграда
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    11h 26m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    6h 52m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    7h 2m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    7h 7m
    0
  • Српска легализује исплату плате у коверти
    5h 46m
    0