Тушевљак: Тек треба да покажемо право лице

12.10.2024. 14:47
0
ИЗВОР: sportdc.net

Након двоседмичне паузе у првенству, наши рукометаши настављају такмичење у Првој лиги Републике Српске, те ће у неђељу од 16 часова у оквиру 4. кола, угостити екипу Теслића.. Противник је уписао два три пораза у досадашњем дијелу првенства, те су посљедњепласирани на табели.

Ти резултати не смију заварати екипу, те се максимално озбиљно мора приступити утакмици, сматра диригент Славијине игре, Бојан Тушевљак.

- Теслић је наш стари противник. Ми смо у нашој дворани фаворити против свакога и тако мора бити. Знамо да имају пар искуснијих играча који су играли Премијер лигу, међутим не недостаје ни нама ни искуства ни младости. Појачали смо тренинге, улазимо у форму и мислим да се побједа не би требала довести у питање, поготово што играмо на домаћем терену - рекао је Тушевљак за клупску страницу.

Соколови су у три одигране утакмице уписали два пораза на страни, те домаћи тријумф над Козаром, а тренутно заузимају осмо мјесто на табели.

- Лични утисак је да смо могли боље, али кад се узме у обзир да смо каснили са припремама и да нисмо баш спремни ушли у сезону, то је неко реално стање. Међутим, ми тек треба да покажемо праву снагу, те да пружимо боље партије.

Популарни Бојда сматра да ће Славија тек у наредном периоду доћи до оптималне форме којом ће играти важну улогу у прволигашком каравану Српске.

- Тешко је било шта прогнозирати, али мислим да имамо коректну екипу која може да одговори изазовима ове лиге. Најбитније је да смо ушли у мало квалитетнији тренажни процес и вјерујем да ћемо успјети остварити циљеве који су пред нама и остварити добре резултате - истиче је Тушевљак. 

Коментари 0
Повезане вијести
Кењић и Пејушић донијели преокрет Кењић и Пејушић донијели преокрет
Акција добровољног давања крви у Источном Старом Граду 21. октобра Акција добровољног давања крви у Источном Старом Граду 21. октобра
Ђоковић поставио нови свјетски рекорд Ђоковић поставио нови свјетски рекорд
Најчитаније
  • Ускоро велика промјена везана за пасоше
    21h 14m
    1
  • Без дозволе остало 200 возача почетника
    22h 14m
    0
  • Требевић: Клизиште на Златишту пријети Старом Граду?
    8h 21m
    0
  • Џино донио радост кадетима Славије на старту купа
    22h 39m
    0
  • Кењић и Пејушић донијели преокрет
    3h 33m
    0