Tuševljak: Tek treba da pokažemo pravo lice

12.10.2024. 14:47
0
IZVOR: sportdc.net

Nakon dvosedmične pauze u prvenstvu, naši rukometaši nastavljaju takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, te će u neđelju od 16 časova u okviru 4. kola, ugostiti ekipu Teslića.. Protivnik je upisao dva tri poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva, te su posljednjeplasirani na tabeli.

Ti rezultati ne smiju zavarati ekipu, te se maksimalno ozbiljno mora pristupiti utakmici, smatra dirigent Slavijine igre, Bojan Tuševljak.

- Teslić je naš stari protivnik. Mi smo u našoj dvorani favoriti protiv svakoga i tako mora biti. Znamo da imaju par iskusnijih igrača koji su igrali Premijer ligu, međutim ne nedostaje ni nama ni iskustva ni mladosti. Pojačali smo treninge, ulazimo u formu i mislim da se pobjeda ne bi trebala dovesti u pitanje, pogotovo što igramo na domaćem terenu - rekao je Tuševljak za klupsku stranicu.

Sokolovi su u tri odigrane utakmice upisali dva poraza na strani, te domaći trijumf nad Kozarom, a trenutno zauzimaju osmo mjesto na tabeli.

- Lični utisak je da smo mogli bolje, ali kad se uzme u obzir da smo kasnili sa pripremama i da nismo baš spremni ušli u sezonu, to je neko realno stanje. Međutim, mi tek treba da pokažemo pravu snagu, te da pružimo bolje partije.

Popularni Bojda smatra da će Slavija tek u narednom periodu doći do optimalne forme kojom će igrati važnu ulogu u prvoligaškom karavanu Srpske.

- Teško je bilo šta prognozirati, ali mislim da imamo korektnu ekipu koja može da odgovori izazovima ove lige. Najbitnije je da smo ušli u malo kvalitetniji trenažni proces i vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti ciljeve koji su pred nama i ostvariti dobre rezultate - ističe je Tuševljak. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Kenjić i Pejušić donijeli preokret Kenjić i Pejušić donijeli preokret
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Istočnom Starom Gradu 21. oktobra Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Istočnom Starom Gradu 21. oktobra
Đoković postavio novi svjetski rekord Đoković postavio novi svjetski rekord
Najčitanije
  • Uskoro velika promjena vezana za pasoše
    21h 15m
    1
  • Bez dozvole ostalo 200 vozača početnika
    22h 15m
    0
  • Trebević: Klizište na Zlatištu prijeti Starom Gradu?
    8h 22m
    0
  • Džino donio radost kadetima Slavije na startu kupa
    22h 40m
    0
  • Kenjić i Pejušić donijeli preokret
    3h 34m
    0