Тужилаштво БиХ преузело предмет Давид Драгичевић

14.04.2021. 14:04
0
ИЗВОР: СРНА

Тужилаштво БиХ саопштило је да је преузело предмет Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се односи на истрагу кривичног дјела против живота на штету оштећеног Давида Драгичевића из Бањалуке.

- Тужилаштво БиХ, након разматрања достављених списа из Окружног јавног тужилаштва Бањалука и Републичког јавног тужилаштва Републике Српске - Посебног одјељења за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала, донијело је одлуку о преузимању предмета и раду на истима у Тужилаштву - наведено је у саопштењу.

Преузети предмет Републичког јавног тужилаштва Републике Српске односи се на више особа због радњи против службене дужности које се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела против живота на штету оштећеног Давида Драгичевића, као и непријављивање кривичног дјела и починиоца, те помоћ починиоцу након извршеног кривичног дјела, наведено је у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 23m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 56m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 22m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 35m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 4m
    4