У понедјељак онлајн презентација Машинског факултета у Источном Сарајеву(ВИДЕО)

28.04.2020. 08:47
0
ИЗВОР: Катера

Машински факултет Универзитета у Источном Сарајеву организоваће у понедјељак, 4. 5. 2020 онлајн презентацију факултета и студијских програма путем "Јутјуб" платформе, најављено је из ове високообразовне институције.

Декан Машинског факултета Милија Краишник рекао је да је циљ презентације да приближи ученицима завршних разреда средњих школа студијске програме Машинског факултета и да им представи ресурсе које посједује факултет.

-Одлучили смо да урадимо уживо презентацију факултета путем `Јутјуб` платформе јер је тај вид кумуникација данашњим матурантима веома близак. Ми посједујемо сву потребну опрему да на овакав начин можемо веома квалитетно презентовати будућим студентима Машински факултет у Источном Сарајеву- појаснио је Краишник.

Према његовим ријечима, фокус ове онлајн презентације биће на студијским програмима и на њиховом приближавању матурантима.

-Наше младе колеге покушаће на једноставан начин да приближе студије машинства и објасне будућим студентима шта могу очекивати ако одлуче да студирају на Машинском факултету- нагласио је Краишник.

Он је изразио наду да овој презентацији неће присуствовати само матуранти, него и ученици нижих разреда средњих школа, као и родитељи.

Онлајн презентација ће почети у 14.00 часова на линку:

 

Коментари 0
Повезане вијести
Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО) Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    19h 56m
    7
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    20h 28m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    1h 17m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    15h 39m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    20h 37m
    0