Јахорина: У сриједу свечано отварање Олимпијске арене

14.09.2020. 14:16
0
ИЗВОР: Srna

Туристичка организација Јахорина, у сарадњи са градом Источно Сарајево и Олимпијским центром "Јахорина", успјешно је завршила реализацију пројекта Олимпијска арена, која ће свечано бити отворена у сриједу, 16. септембра.

У оквиру овог пројекта изграђена је играоница за дјецу и теретана на отвореном на Јахорини, у близини језера на врху Пољица, финансирана средствима Туристичке организације Јахорина и града Источно Сарајево у износу од 47.000 КМ, саопштено је из ове туристичке организације.

Свечано отварање новог садржаја на Јахорини и конференција за новинаре предвиђени су у сриједу од 15.00 часова на простору Олимпијске арене.

Новинарима ће се обратити градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, директор Туристичке организације Јахорина Игор Тошић, директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић и предсједник Надзорног одбора Недељко Елек.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    21h 10m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    10h 23m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    9h 54m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    10h 17m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    6h 10m
    0