У Бањалуци отворена конференција „Ја, предузетник“

24.03.2023. 17:40
0
ИЗВОР: katera.news

У Бањалуци је данас свечано отворена конференција „Ја, предузетник“, која  ће трајати два дана. Конференцију је отворио Министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске др Жељко Будимир.

У име компаније која је генерални спонзор ове манифестације, присутнима се обратила Јелена Триван, генерална директорка м:тел-а.

- Ми смо подржали конференцију зато што имамо интерес да бизнис заједница у Републици Српској буде што јача и зато што сматрамо да мала и средња предузећа требају подршку нас јачих. Дајемо им подршку у ИТ смислу, као и у смислу технолошких знања и могућности да користе наше сервисе. Хоћемо и кроз ове конференције да их оснажимо и научимо искуствима како да постану отпорнији за тржишне ударце. Што се нас тиче, осим на финансијску помоћ, могу да рачунају и на помоћ наших различитих сервиса и технологија које ће им помоћи у бизнису – навела је она.

Слика

Ова дводневна конференција пружа прилику свима у свијету бизниса, да размијене искуства, али и стекну нова знања. Хотел Цоутyард бy Марриот, овим поводом, током два конференцијска дана, угостиће бројне предузетнике из региона који ће својим искуствима помоћи свима који су на предузетничком путу или желе да крену њиме. Нека од познатих имена који ће бити говорници и панелисти су, осим консултанта и оснивача платформе „Ја, Предузетник" Ђорђа Петровића, представник Инспира групе Бранимир Гајић, представница Беорола Сања Јаковљевић, те оснивач бренда Бакина тајна Васо Лекић.

Такође, учесници конференције имају прилику да чују и искуства савјетнице за раст и развој лидера, менаџера, предузетника и компанија Драгане Ђермановић, коју је њемачки магазин Хундерт сврстао међу топ 100 предузетница Европе. Међу говорницима је и Дубравка Бјекић суоснивачица и генерална директорка ПаyСпот компаније, те предсједник Управног одбора словеначке компаније Хидриа Изток Сељак, као и предсједник УО Инфинитy Интернатионал Гроуп Бојан Вујић.

Платформа „Ја, предузетник“, у Србији је прошле године проглашена за националног побједника ЕЕПА награде за промоцију предузетништва коју додјељује Европска комисија на нивоу цијеле Европе. За први регионални искорак ове конференције, организатори су изабрали управо Бањалуку и Републику Српску.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
iPhone 14 Pro Max у м:тел понуди iPhone 14 Pro Max у м:тел понуди
Топ прича - нова понуда одличних телефона Топ прича - нова понуда одличних телефона
Бирајте најбоље ИПТВ пакете, сада с попустом! Бирајте најбоље ИПТВ пакете, сада с попустом!
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  14h 50m
  6
 • Више лица привредено због пуцњаве у Сокоцу, разматра се притвор за једног осумњиченог
  23h 43m
  3
 • Геноцид над „непоћуднима“ у НДХ: Злочин у Јеловцима и Раковцу - Пале 1943. године
  3h 2m
  4
 • Заборављени злочин: Убиство цивила из засједе код Средњег
  2h 58m
  1
 • Карић нови директор ДКПТ-а, Тодоровић Института за стандардизацију БиХ
  17h 32m
  0