У Бијељини ухапшена Тијана Ајфон, приведено још 15 особа

28.05.2020. 10:44
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина у сардњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, ухапсили су 16 особа, а како преносе медији међу ухапшенима је и српска старлета Тијана Ајфон.

Како је наведено у саопштењу ПУ Бијељина јуче је полиција извршила претресање викендице у мјесту Суво поље општина Бијељина.

-Претресање је извршено са циљем спречавања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, оружја и проституције, а приликом претресања наведеног објекта у истом је пронађено 35 криминогених лица од чега је 26 мушких и 9 женских лица- наведено је у саопштењу.

Приликом претресања објекта пронађено је и привремено одузето 14 пакетића кокаина укупне масе око 46 грама, 9 комада медицинских дрога, 9 пиштоља различитог калибра, те један гасни пиштољ, 3 панцира, те преко 20.000, 00 конвертибилних марака у разним валутама

-У овој полицијској акцији ухапшени су припадници организоване међународне криминалне групе и то А.Г., П.С., Ж.С., Р.С., Р.Д., С.С., С.П., Д.П., З.Ћ., В.К., С.М., М.Т., Е.Х., Ж.В. сви  држављани Босне и Херцеговине, А.Б. држављанин Републике Словеније и Т.М. држављанка Републике Србије- наводе из ПУ Бијељина.

Ухапшени су починили кривична дјела Неовлаштена производња и промет опојних дрога, Омогућавање уживања опојних дрога, Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, те кривичног дјела Навођење на проституцију.

Како се сазнаје међу ухапшенима је српска старлета Тијана Ајфон, која је и организатор овог скупа.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Student 29.05.2020. 18:16
    "Imena kolega, imena!"
Повезане вијести
Седмогодишња Милица Максимовић, талентована глумица (ВИДЕО) Седмогодишња Милица Максимовић, талентована глумица (ВИДЕО)
Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Најчитаније
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    9h 36m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    9h 42m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    9h 40m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    8h 31m
    0
  • Затворена ликовна колонија младих талената
    22h 58m
    0