У четвртак „Породични дан“ на Тргу Републике Србије

15.08.2023. 14:36
0
ИЗВОР: katera.news

 „Породични дан“ одржаће се у четвртак, 17. августа, од 20.00 часова на Тргу Републике Србије, у оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву“.

Како су најавили организатори, много занимљивих активност планирано је за најмлађе суграђане.

- Припремили смо много занимљивих активности  за наше најмлађе суграђане, а нека од њих су мађионичар, Фото кутија и дјечији ди-џеј. Затим слиједи бубњарски наступ „Sarajevo drum orchestra“ који креће с Трга Републике Србије до вјештачког језера, гдје нас чека ди-џеј и њихов заједнички наступ – поручили су из општине Источно Ново Сарајево, која је организатор манифестације.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
На Тргу Србија изведена показна вјежба "Збрињавање хитних стања на терену" На Тргу Србија изведена показна вјежба "Збрињавање хитних стања на терену"
Због туче у кафићу на Тргу Републике Србије ухапшена по два лица из Источног Новог Сарајева и Кантона Сарајева Због туче у кафићу на Тргу Републике Србије ухапшена по два лица из Источног Новог Сарајев...
Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    12h 58m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    13h 12m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    15h 29m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    13h 4m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    5h 19m
    0