У четвртак „Породични дан“ на Тргу Републике Србије

15.08.2023. 14:36
0
ИЗВОР: katera.news

 „Породични дан“ одржаће се у четвртак, 17. августа, од 20.00 часова на Тргу Републике Србије, у оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву“.

Како су најавили организатори, много занимљивих активност планирано је за најмлађе суграђане.

- Припремили смо много занимљивих активности  за наше најмлађе суграђане, а нека од њих су мађионичар, Фото кутија и дјечији ди-џеј. Затим слиједи бубњарски наступ „Sarajevo drum orchestra“ који креће с Трга Републике Србије до вјештачког језера, гдје нас чека ди-џеј и њихов заједнички наступ – поручили су из општине Источно Ново Сарајево, која је организатор манифестације.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
На Тргу Србија изведена показна вјежба "Збрињавање хитних стања на терену" На Тргу Србија изведена показна вјежба "Збрињавање хитних стања на терену"
Због туче у кафићу на Тргу Републике Србије ухапшена по два лица из Источног Новог Сарајева и Кантона Сарајева Због туче у кафићу на Тргу Републике Србије ухапшена по два лица из Источног Новог Сарајев...
Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
  15h 11m
  0
 • Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
  19h 36m
  2
 • Отворен „Акордеон арт плус" у Источном Сарајеву
  12h 32m
  1
 • Полиција о драми у сарајевској школи: Два ученика избодена, трећи основац ухапшен
  15h 14m
  0
 • Анастасија Ђорђић ученик генерације Средњошколског центра „Источна Илиџа“
  16h 23m
  0