U četvrtak „Porodični dan“ na Trgu Republike Srbije

15.08.2023. 14:36
0
IZVOR: katera.news

 „Porodični dan“ održaće se u četvrtak, 17. avgusta, od 20.00 časova na Trgu Republike Srbije, u okviru manifestacije „Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu“.

Kako su najavili organizatori, mnogo zanimljivih aktivnost planirano je za najmlađe sugrađane.

- Pripremili smo mnogo zanimljivih aktivnosti  za naše najmlađe sugrađane, a neka od njih su mađioničar, Foto kutija i dječiji di-džej. Zatim slijedi bubnjarski nastup „Sarajevo drum orchestra“ koji kreće s Trga Republike Srbije do vještačkog jezera, gdje nas čeka di-džej i njihov zajednički nastup – poručili su iz opštine Istočno Novo Sarajevo, koja je organizator manifestacije.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Na Trgu Srbija izvedena pokazna vježba "Zbrinjavanje hitnih stanja na terenu" Na Trgu Srbija izvedena pokazna vježba "Zbrinjavanje hitnih stanja na terenu"
Zbog tuče u kafiću na Trgu Republike Srbije uhapšena po dva lica iz Istočnog Novog Sarajeva i Kantona Sarajeva Zbog tuče u kafiću na Trgu Republike Srbije uhapšena po dva lica iz Istočnog Novog Sarajev...
Otvoren sajam zdrave hrane, domaćih proizvoda i rukotvorina u Istočnom Novom Sarajevu Otvoren sajam zdrave hrane, domaćih proizvoda i rukotvorina u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 26m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    50m
    0
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    21h 43m
    1
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    15h 34m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    44m
    0