У Источној Илиџи у стану пронађена импровизована лабораторија за узгој дроге (ФОТО)

13.11.2020. 11:46
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за органозовани криминалитет и дроге,  дана 12. 11. 2020. године, у улици Академика Петра Мандића, општина Источна Илиџа, лишили су слободе лица иницијала Н.Х. из Источне Илиџе и А.М. из Сарајева, због основа сумње да су починили кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Истог дана на основу наредбе основног суда извршен је претрес стана и других просторија које користи Н.Х., којом приликом је у соби пронађена импровизована лабораторија за вјештачки узгој опојне дроге, 441 грам прашкасте бијеле материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“, 670 грама суве зељасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуана“, 14 стабљика индијске конопље, седам таблета екстазија, двије дигиталне ваге као и други предмети и средства намијењени за вјештачки узгој дроге. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, којем ће након документовања предмета бити достављен извјештај против осумњичених.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево настављају даље са предузимањем активности усмјерених на сузбијање и расвјетљавање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога и недозвољеног узгоја биљака чијом прерадом се може добити опојна дрога.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Српски цариници у плишаном меди нашли килограм дроге (ФОТО) Српски цариници у плишаном меди нашли килограм дроге (ФОТО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    22h 3m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    11h 16m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    10h 47m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    11h 10m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    7h 3m
    0