U Istočnoj Ilidži u stanu pronađena improvizovana laboratorija za uzgoj droge (FOTO)

13.11.2020. 11:46
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organozovani kriminalitet i droge,  dana 12. 11. 2020. godine, u ulici Akademika Petra Mandića, opština Istočna Ilidža, lišili su slobode lica inicijala N.H. iz Istočne Ilidže i A.M. iz Sarajeva, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Istog dana na osnovu naredbe osnovnog suda izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.H., kojom prilikom je u sobi pronađena improvizovana laboratorija za vještački uzgoj opojne droge, 441 gram praškaste bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“, 670 grama suve zeljaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“, 14 stabljika indijske konoplje, sedam tableta ekstazija, dvije digitalne vage kao i drugi predmeti i sredstva namijenjeni za vještački uzgoj droge. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, kojem će nakon dokumentovanja predmeta biti dostavljen izvještaj protiv osumnjičenih.

  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo nastavljaju dalje sa preduzimanjem aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog uzgoja biljaka čijom preradom se može dobiti opojna droga.

Komentari 0
Povezane vijesti
Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    22h 12m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    20h 14m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    19h 7m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    18h 15m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    19h 12m
    0