У Источној Илиџи лице лишено слободе због дроге

18.01.2023. 10:43
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа лишили су слободе једно лице и издали прекршајни налог за два лица.

- Приликом јучерашње контроле паркираног аутомобила марке „Ford“, око 14.10 часова, у улици Српских владара, уочено је да лица иницијала А.Х. из Новог Града, Кантон Сарајево и Ј.Х. из Хаџића конзумирају бијелу прашкасту материју која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, док је код трећег лица иницијала Н.С. из Хаџића пронађена и одузета пвц кесица са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне масе 7,7 грама, као и двије таблете које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу екстази – саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу се додаје да је лицима А.Х. и Ј.Х. уручен прекршајни налог по прекршају „Конзумирање опојне дроге“, док је лице Н.С. лишено слободе.

- О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву те ће против лица Н.С. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Омогућавање уживања опојних дрога“ – наводи се даље у саопштењу ПУ Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки до...
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  11h 18m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  13h 7m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  17h 49m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  15h 43m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  7h 39m
  0