U Istočnoj Ilidži lice lišeno slobode zbog droge

18.01.2023. 10:43
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža lišili su slobode jedno lice i izdali prekršajni nalog za dva lica.

- Prilikom jučerašnje kontrole parkiranog automobila marke „Ford“, oko 14.10 časova, u ulici Srpskih vladara, uočeno je da lica inicijala A.H. iz Novog Grada, Kanton Sarajevo i J.H. iz Hadžića konzumiraju bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, dok je kod trećeg lica inicijala N.S. iz Hadžića pronađena i oduzeta pvc kesica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, ukupne mase 7,7 grama, kao i dvije tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi – saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saopštenju se dodaje da je licima A.H. i J.H. uručen prekršajni nalog po prekršaju „Konzumiranje opojne droge“, dok je lice N.S. lišeno slobode.

- O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu te će protiv lica N.S. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ – navodi se dalje u saopštenju PU Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    12h 8m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    1h 50m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    12h 14m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    12h 12m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    11h 3m
    0