У Источном Сарајеву акција прикупљања књига за школску библиотеку

12.11.2019. 11:00
0
ИЗВОР: Srna

Савјет ученика Основне школе /ОШ/ "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву покренуо је акцију добровољног прикупљања књига за школску библиотеку, а у првој седмици прикупљене су 193 књиге.

Циљ акције, симболичног назива "Једно дијете - једна књига, за лектиру мања брига", која је почела 1. и трајаће до 29. новембра, јесте да свако дијете у складу са могућностима поклони школској библиотеци књигу и тако олакша реализацију наставног садржаја, саопштено је из школе.

-На основу ставова ученика, исказаних индексом инклузивности, дошли смо до закључка да фонд књига за лектиру у нашој школској библиотеци не задовољава потребе свих ђака и да је потребно обезбиједити додатни број књига- додаје се у саопштењу.

Из ОШ "Свети Сава" захваљују свима који су дали допринос, те позивају ученике и родитеље да, у складу са могућностима, подрже ову активност.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 15m
    0
  • Крађа у Палама
    21h 33m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 0m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 48m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    14h 9m
    0