У Источном Сарајеву специјализована обука

09.02.2023. 11:11
0
ИЗВОР: srna.rs

У Источном Сарајеву данас ће бити одржана специјализована обука с циљем подизања свијеста о опасностима на раду, безбједности у пољопривредном сектору, управљању ризика и унапређењу учинка пословања.

Обука је намијењена предузетницима, власницима пољопривредних газдинстава, менаџерима и запосленим у задругама, микро, малим и средњим предузећима која се баве примарном пољопривредном производњом или прерадом пољопривредних производа и сировина.

Обуке организују привредне коморе Републике Српске, Федерације БиХ /ФБиХ/ и Брчко дистрикта у оквиру пројекта “ЕУ за опоравак пословања”.

Ове обуке, које се одржавају у сарадњи са Њемачком развојном агенцијом /ГИЗ/ и Међународном организацијом рада /ИЛО/, спроводи Развојни програм УН /УНДП/ у БиХ, а бесплатне су за све учеснике, саопштено је из УНДП-а.

Прва обука у Републици Српској одржана је прије два дана у Бањалуци, док ће у Бијељини бити одржана у 15. фебруара, у Добоју 21. фебруара, а у и Требињу 10. марта.

На подручју ФБиХ обука је организована 8. фебруара у Бихаћу, у Тузли бити одржана 14. фебруара, у Зеници у 16. фебруара, у Мостару 28. фебруара и у Сарајеву 7. марта.

Двије обуке биће одржане на подручју Брчко дистрикта и то 24. фебруара и 2. марта.

Сви кандидати који буду похађали обуку имаће прилику да провјере стечено знање и добију увјерење о успјешно одслушаној обуци.

Коментари 0
Повезане вијести
Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    9h 12m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    10h 47m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    19h 11m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    18h 8m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    12h 51m
    9