У Источном Сарајеву специјализована обука

09.02.2023. 11:11
0
ИЗВОР: srna.rs

У Источном Сарајеву данас ће бити одржана специјализована обука с циљем подизања свијеста о опасностима на раду, безбједности у пољопривредном сектору, управљању ризика и унапређењу учинка пословања.

Обука је намијењена предузетницима, власницима пољопривредних газдинстава, менаџерима и запосленим у задругама, микро, малим и средњим предузећима која се баве примарном пољопривредном производњом или прерадом пољопривредних производа и сировина.

Обуке организују привредне коморе Републике Српске, Федерације БиХ /ФБиХ/ и Брчко дистрикта у оквиру пројекта “ЕУ за опоравак пословања”.

Ове обуке, које се одржавају у сарадњи са Њемачком развојном агенцијом /ГИЗ/ и Међународном организацијом рада /ИЛО/, спроводи Развојни програм УН /УНДП/ у БиХ, а бесплатне су за све учеснике, саопштено је из УНДП-а.

Прва обука у Републици Српској одржана је прије два дана у Бањалуци, док ће у Бијељини бити одржана у 15. фебруара, у Добоју 21. фебруара, а у и Требињу 10. марта.

На подручју ФБиХ обука је организована 8. фебруара у Бихаћу, у Тузли бити одржана 14. фебруара, у Зеници у 16. фебруара, у Мостару 28. фебруара и у Сарајеву 7. марта.

Двије обуке биће одржане на подручју Брчко дистрикта и то 24. фебруара и 2. марта.

Сви кандидати који буду похађали обуку имаће прилику да провјере стечено знање и добију увјерење о успјешно одслушаној обуци.

Коментари 0
Повезане вијести
Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља
Завршена изложба „Чаролија нити“ Завршена изложба „Чаролија нити“
ОКК „Славија“ у суботу против КК „Младост“ ОКК „Славија“ у суботу против КК „Младост“
Најчитаније
 • Годишњица НАТО агресије на СР Југославију (ВИДЕО)
  5h 11m
  2
 • Пронађена опојна дрога и оружје у Источном Новом Сарајеву
  3h 48m
  3
 • Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (ФОТО)
  22h 31m
  0
 • Прасићи опет поскупјели
  10h 13m
  0
 • Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља
  21h 32m
  0