У Источном Сарајеву студенти из Јужне Кореје извели мјузикл „Божићно чудо“

25.11.2019. 20:07
0
ИЗВОР: Srna

Група студената из Јужне Кореје извела је вечерас у Културном центру Источно Ново Сарајево мјузикл "Божићно чудо".

Менаџер мјузикла "Божићно чудо" Ченвук Бе рекао је Срни да је Источно Сарајево 20. од укупно 40 градова широм Европе у којима ове године наступају у оквиру "Интеренешнел јут фелоушип".

-Студенти из Јужне Кореје представљају се перформансом за цијелу породицу у којем су заступљени плес, глума и музика. Они покушавају да пренесу срећу коју доноси Божић кроз причу о Ани и да повежу изгубљено осјећање очинске и мајчинске љубави према својој дјеци- навео је он.

Према његовим ријечима, турнеја је почела у Хамбургу, а предвиђа наступе у Прагу, Будимпешти, Београду, Риму, Берлину, Лондону, Паризу и Барселони.

Он је додао да је наступ договорен раније, али када су чули да је трогодишњој дјевојчици Ивани Бјелогрлић за лијечење у иностранству хитно потребно 250.000 евра, одлучили су да улаз буде слободан, али да поставе кутије у које ће грађани моћи да оставе прилог за наставак њеног лијечења.

Одзив публике био је веома добар, а сала је била испуњена до посљедњег мјеста.

У септембру прошле године Ивани је дијагностикован карцином бубрега, након чега су у здравственим установама у Бањалуци и Београду услиједили операција, те хемио и терапије зрачењем, али су најновији контролни прегледи показали да се болест проширила.

За новчану помоћ за лијечење Иване Бјелогрлић отворен је намјенски жиро рачун у Интеса Санпаоло банци Сарајево, број 1541029988405703.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 56m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    17h 53m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    2h 7m
    1
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    16h 15m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    18h 29m
    3