У Источном Сарајеву све спремено за гласање у недјељу

04.10.2024. 19:56
4
ИЗВОР: srna.rs

Право гласа на локалним изборима у нед‌јељу, 6. октобра, на Палама има 19.961 бирач, у Источном Новом Сарајеву 11.888, у Источној Илиџи 13.582, у Источном Старом Граду 1.091, а у Трнову 1.239 бирача.

На подручју општина Источно Сарајево и у Калиновику све је спремно за локалне изборе у нед‌јељу, 6. октобра, речено је Срни у општинским изборним комисијама /ОИК/.

Бирачи ће на Палама моћи да гласају на 38 редовних бирачких мјеста и једном за непотврђене гласачке листиће, а биће активно и пет мобилних тимова.

За гласање у Источном Новом Сарајеву гласачи бирачко право моћи ће да искористе на 17 редовних бирачких мјеста, путем два мобилна тима и на једном бирачком мјесту за гласање на непотврђеним гласачким листићима и за гласање у одсуству.

У Источној Илиџи гласачима су на располагању 24 редовна бирачка мјеста, шест мобилних тимова и једно бирачко мјесто за непотврђене листиће.

Становници Источног Старог Града моћи ће да гласају на једном од четири редовна бирачка мјеста.

За изборе у општини Калиновик биће отворено 10 редовних бирачких мјеста, активна ће бити и два мобилна тима, док ће мјештани Трнова бирачко право моћи да искористе на четири редовна биралишта или путем једног мобилног тима.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Ja 04.10.2024. 22:14
    Mogao je i Cicko sa nasim parama asfaltirati ali eto nije,cak ni plate ne isplacuje a nakrao se i on za 30 godina da ga ovaj ne moze ni stici
  • Generic placeholder image
    Mile 04.10.2024. 21:35
    Nije asfaltirao ni Strahinja ni Cicko, nego narod. To su naše pare, nisu njihove. Takođe je taj isti Strahinja sa našim parama sebi obezbijedio i deseto koljeno. A mi se jadni radujemo kad nam stave metar asfalta.
  • Generic placeholder image
    ayatollah 04.10.2024. 20:55
    pobjednik je onaj koji broji glasove, to znamo......nego, ima li sta novo?
  • Generic placeholder image
    Ja 04.10.2024. 20:04
    E,ovaj Cicko tacno posenilio,slikao se covjek na ulicama koje je asfaltirao Strahinja i napisao kako je on to uradio.Gospode Boze sta je ovo,pa covjek laze i sam sebe a ne samo nas.
Повезане вијести
Божовић: Настављамо даље, у новом ритму, да завршимо што смо почели Божовић: Настављамо даље, у новом ритму, да завршимо што смо почели
Споменик „Бели анђео“ симбол васкрсења сарајевских Срба из уништења (ФОТО) Споменик „Бели анђео“ симбол васкрсења сарајевских Срба из уништења (ФОТО)
"MTB Evolution" донирао бицикла основним школама "Петар Петровић Његош" и "Алекса Шантић" (ФОТО) "MTB Evolution" донирао бицикла основним школама "Петар Петровић Његош" и "Алекса Шантић" ...
Најчитаније
  • Обиљежавање Дана учитељ(иц)а - 5. октобар
    10h 2m
    0
  • Катастрофа на путу Јабланица - Мостар: У потпуности нестала цеста код Комадиновог врела
    10h 10m
    0
  • Невријеме однијело кров, штета велика
    11h 51m
    0
  • Спашен дјечак којем су родитељи погинули на лицу мјеста
    3h 30m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    13h 37m
    0