U Istočnom Sarajevu sve spremeno za glasanje u nedjelju

04.10.2024. 19:56
4
IZVOR: srna.rs

Pravo glasa na lokalnim izborima u ned‌jelju, 6. oktobra, na Palama ima 19.961 birač, u Istočnom Novom Sarajevu 11.888, u Istočnoj Ilidži 13.582, u Istočnom Starom Gradu 1.091, a u Trnovu 1.239 birača.

Na području opština Istočno Sarajevo i u Kalinoviku sve je spremno za lokalne izbore u ned‌jelju, 6. oktobra, rečeno je Srni u opštinskim izbornim komisijama /OIK/.

Birači će na Palama moći da glasaju na 38 redovnih biračkih mjesta i jednom za nepotvrđene glasačke listiće, a biće aktivno i pet mobilnih timova.

Za glasanje u Istočnom Novom Sarajevu glasači biračko pravo moći će da iskoriste na 17 redovnih biračkih mjesta, putem dva mobilna tima i na jednom biračkom mjestu za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima i za glasanje u odsustvu.

U Istočnoj Ilidži glasačima su na raspolaganju 24 redovna biračka mjesta, šest mobilnih timova i jedno biračko mjesto za nepotvrđene listiće.

Stanovnici Istočnog Starog Grada moći će da glasaju na jednom od četiri redovna biračka mjesta.

Za izbore u opštini Kalinovik biće otvoreno 10 redovnih biračkih mjesta, aktivna će biti i dva mobilna tima, dok će mještani Trnova biračko pravo moći da iskoriste na četiri redovna birališta ili putem jednog mobilnog tima.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Ja 04.10.2024. 22:14
    Mogao je i Cicko sa nasim parama asfaltirati ali eto nije,cak ni plate ne isplacuje a nakrao se i on za 30 godina da ga ovaj ne moze ni stici
  • Generic placeholder image
    Mile 04.10.2024. 21:35
    Nije asfaltirao ni Strahinja ni Cicko, nego narod. To su naše pare, nisu njihove. Takođe je taj isti Strahinja sa našim parama sebi obezbijedio i deseto koljeno. A mi se jadni radujemo kad nam stave metar asfalta.
  • Generic placeholder image
    ayatollah 04.10.2024. 20:55
    pobjednik je onaj koji broji glasove, to znamo......nego, ima li sta novo?
  • Generic placeholder image
    Ja 04.10.2024. 20:04
    E,ovaj Cicko tacno posenilio,slikao se covjek na ulicama koje je asfaltirao Strahinja i napisao kako je on to uradio.Gospode Boze sta je ovo,pa covjek laze i sam sebe a ne samo nas.
Povezane vijesti
Božović: Nastavljamo dalje, u novom ritmu, da završimo što smo počeli Božović: Nastavljamo dalje, u novom ritmu, da završimo što smo počeli
Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO) Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
"MTB Evolution" donirao bicikla osnovnim školama "Petar Petrović Njegoš" i "Aleksa Šantić" (FOTO) "MTB Evolution" donirao bicikla osnovnim školama "Petar Petrović Njegoš" i "Aleksa Šantić" ...
Najčitanije
  • Obilježavanje Dana učitelj(ic)a - 5. oktobar
    10h 0m
    0
  • Katastrofa na putu Jablanica - Mostar: U potpunosti nestala cesta kod Komadinovog vrela
    10h 8m
    0
  • Nevrijeme odnijelo krov, šteta velika
    11h 49m
    0
  • Spašen dječak kojem su roditelji poginuli na licu mjesta
    3h 28m
    0
  • Zemljotres u BiH
    13h 35m
    0