У Источном Сарајеву у недјељу „Други МТБ маратон ‘Форис'”

17.08.2022. 10:50
0
ИЗВОР: katera.news

Бициклистички клуб „Форис Источно Сарајево организује интернационални, рекреативни мтб маратон, под називом „Други МТБ маратон ‘Форис'” у недјељу 21. августа, са почетком од 10 часова.

Овогодишњи маратон вози се у склопу манифестације Љето у Источном Новом Сарајеву 2022“ и одржава се на Тврдимићима, у амфитеатру „Бели Вук“.

Дођите да заједно возимо бицикл – поручују из овог клуба те додају да се вози мање познатим сјеверозападним дијелом планине Јахорине, брдско-планинском стазом, макадамским путем и шумском стазом.

На прошлогодишњем, уједном и првом маратону учествовали су бициклисти из цијеле БиХ, Србије и Црне Горе, а из клуба напомињу да су сви добродошли, без обзира на физичку спремност.

- Они који сматрају да нису физички и кондиционо спремни да возе цијели маратон, свакако могу самостално бицикл возити прелијепом природом од села Тврдимићи према старом Павловцу, а ако немају свој бицикл, могу га изнајмити. Ко не жели возити бицикл може прошетати маркираним и уређеним планинским стазама – поручили су из клуба.

Све додатне информације везане за други МТБ маратон „Форис“, као и пријаве можете пронаћи на страници клуба http://mtb.4is.info/ или путем њихове фејсбук странице.

  • Слика
  • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву
Представљен роман "Послије забаве" аутора Стеве Грабовца Представљен роман "Послије забаве" аутора Стеве Грабовца
У четвртак „Породични дан“ на Тргу Републике Србије У четвртак „Породични дан“ на Тргу Републике Србије
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 39m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 38m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 5m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 57m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    8h 55m
    1