U Istočnom Sarajevu u nedjelju „Drugi MTB maraton ‘Foris'”

17.08.2022. 10:50
0
IZVOR: katera.news

Biciklistički klub „Foris Istočno Sarajevo organizuje internacionalni, rekreativni mtb maraton, pod nazivom „Drugi MTB maraton ‘Foris'” u nedjelju 21. avgusta, sa početkom od 10 časova.

Ovogodišnji maraton vozi se u sklopu manifestacije Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu 2022“ i održava se na Tvrdimićima, u amfiteatru „Beli Vuk“.

Dođite da zajedno vozimo bicikl – poručuju iz ovog kluba te dodaju da se vozi manje poznatim sjeverozapadnim dijelom planine Jahorine, brdsko-planinskom stazom, makadamskim putem i šumskom stazom.

Na prošlogodišnjem, ujednom i prvom maratonu učestvovali su biciklisti iz cijele BiH, Srbije i Crne Gore, a iz kluba napominju da su svi dobrodošli, bez obzira na fizičku spremnost.

- Oni koji smatraju da nisu fizički i kondiciono spremni da voze cijeli maraton, svakako mogu samostalno bicikl voziti prelijepom prirodom od sela Tvrdimići prema starom Pavlovcu, a ako nemaju svoj bicikl, mogu ga iznajmiti. Ko ne želi voziti bicikl može prošetati markiranim i uređenim planinskim stazama – poručili su iz kluba.

Sve dodatne informacije vezane za drugi MTB maraton „Foris“, kao i prijave možete pronaći na stranici kluba http://mtb.4is.info/ ili putem njihove fejsbuk stranice.

  • Slika
  • Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Otvoren sajam zdrave hrane, domaćih proizvoda i rukotvorina u Istočnom Novom Sarajevu Otvoren sajam zdrave hrane, domaćih proizvoda i rukotvorina u Istočnom Novom Sarajevu
Predstavljen roman "Poslije zabave" autora Steve Grabovca Predstavljen roman "Poslije zabave" autora Steve Grabovca
U četvrtak „Porodični dan“ na Trgu Republike Srbije U četvrtak „Porodični dan“ na Trgu Republike Srbije
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    22h 40m
    0
  • Krađa u Palama
    20h 58m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    17h 25m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    20h 13m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    13h 34m
    0