У недјељу измијењен режим саобраћаја у Источном Сарајеву

14.02.2020. 15:48
0
ИЗВОР: Katera

Поводом одржавања четири литије и молебана, у недјељу 16. фебруара, привремено ће бити обустављен саобраћај у неколико улица у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

Саобраћај ће бити обустављен у улицама Стефана Немање, Змај Јовина, дио Улице Војводе Радомира Путника (од раскрснице Кула до скретања за Београдску улицу код СТР „Power“), и дио Улице Друге сарајевске бригаде (од моста „Ратко Мочевић“ до раскрснице Кула).

Саобраћај ће бити обустављен и у Улици Спасовданска, од раскрснице са Улицом Стефана Немање до раскрснице Змај Јовине улице, због молебана који ће се одржати на Тргу Србија од 18:00 до 19:00 часова.

Обустава ће бити на снази у периоду од 16:50 до 18:00 часова.

У вријеме обуставе, саобраћај ће бити преусмјерен алтернативним путним правцима.

Суграђанима се апелује да користе паркинг простор испред спортске дворане и Трга Србија, да у недјељу не паркирају возила на поменути паркинг, те да се поштују учесници литије, као и наредбе полицијских службеника.

Коментари 0
Повезане вијести
За воланом без појаса и то уз телефон За воланом без појаса и то уз телефон
У Требињу за два дана санкционисано близу 50 пјешака због непрописног прелажења улице У Требињу за два дана санкционисано близу 50 пјешака због непрописног прелажења улице
Обављене консултације, не би требало да дође до обуставе гаса Обављене консултације, не би требало да дође до обуставе гаса
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    9h 2m
    0
  • Крађа у Палама
    7h 20m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    21h 39m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    3h 47m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    6h 35m
    0