U nedjelju izmijenjen režim saobraćaja u Istočnom Sarajevu

14.02.2020. 15:48
0
IZVOR: Katera

Povodom održavanja četiri litije i molebana, u nedjelju 16. februara, privremeno će biti obustavljen saobraćaj u nekoliko ulica u opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

Saobraćaj će biti obustavljen u ulicama Stefana Nemanje, Zmaj Jovina, dio Ulice Vojvode Radomira Putnika (od raskrsnice Kula do skretanja za Beogradsku ulicu kod STR „Power“), i dio Ulice Druge sarajevske brigade (od mosta „Ratko Močević“ do raskrsnice Kula).

Saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Spasovdanska, od raskrsnice sa Ulicom Stefana Nemanje do raskrsnice Zmaj Jovine ulice, zbog molebana koji će se održati na Trgu Srbija od 18:00 do 19:00 časova.

Obustava će biti na snazi u periodu od 16:50 do 18:00 časova.

U vrijeme obustave, saobraćaj će biti preusmjeren alternativnim putnim pravcima.

Sugrađanima se apeluje da koriste parking prostor ispred sportske dvorane i Trga Srbija, da u nedjelju ne parkiraju vozila na pomenuti parking, te da se poštuju učesnici litije, kao i naredbe policijskih službenika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Za volanom bez pojasa i to uz telefon Za volanom bez pojasa i to uz telefon
U Trebinju za dva dana sankcionisano blizu 50 pješaka zbog nepropisnog prelaženja ulice U Trebinju za dva dana sankcionisano blizu 50 pješaka zbog nepropisnog prelaženja ulice
Obavljene konsultacije, ne bi trebalo da dođe do obustave gasa Obavljene konsultacije, ne bi trebalo da dođe do obustave gasa
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    10h 4m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    1h 12m
    1
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    22h 25m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    3h 55m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    21h 13m
    0