У недјељу сједница Скупштине Борачке организације општине Пале

02.08.2021. 11:14
0
ИЗВОР: Катера

Иницијативни одбор за превазилажење нестатутарног рада руководства Борачке организације општине Пале обавјештава да ће Скупштина Борачке организације општине Пале одржати сједницу у недјељу, 8. августа, у 18 часова у Културном центру Пале.

Из БО Пале обавјештавају да, с обзиром на то да је дана 24. 7. 2021. године истекао рок од 30 дана за сазивање сједнице Скупштине БО Пале, а на основу захтјева предсједника мјесних борачких организација, сједницу сазвају легално изабрани делегати.

У саопштењу ове организације се наводи да ће први пут у раду Скупштине Борачке организације у Палама учествовати сви који желе, без било каквих дискриминација.

Позив за присуствовање на сједници упућен је и званичницима општине Пале и Града Источно Сарајево, а предсједник БОРС-а Миломир Савчић потврдио је долазак на ову сједницу.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 15m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 59m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    7h 44m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    4h 43m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    4h 49m
    0